De almanak (met een hoek af)

André Van Halewyck
Paperback
ISBN 978-94-6310-340-4
De almanak (met een hoek af) André Van Halewyck
Paperback
ISBN 978-94-6310-340-4
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Vergeet die andere scheurkalenders en onhandige agenda’s. Eindelijk is er nu een almanak waarmee je ’s ochtends met plezier je dag begint: De almanak (met een hoek af ). Hij is bedoeld voor mensen die nog weten dat The Beatles met vier waren en dat er ook een tijd was dat Facebook niet bestond – maar ook wie een muisduim van het scrollen heeft, is van harte welkom. André Van Halewyck brengt elke dag aparte feiten en weetjes samen die je kijk op de dingen wat meer kleur geven, of het nu gaat om een historische figuur, een recept of het verhaal achter een beroemd citaat. De almanak zal binnen de kortste keren een onmisbare plek innemen aan de muur van je keuken of werkkamer.

 

De almanak (met een hoek af ) is de rechtstreekse opvolger van de Almanak der Kroostrijke Gezinnen, de evergreen die reclameman Alfons De Ridder (Willem Elsschot) bedacht en maakte voor de Bond der Kroostrijke Gezinnen, nu de Gezinsbond.

 

Over de auteur

Over de auteur

André Van Halewyck stond met Rik Coolsaet begin jaren zeventig aan de wieg van Kritak, waar vooral geëngageerde boeken verschenen. Hij begon in 1995 met zijn eigen uitgeverij, Van Halewyck, die eind 2015 werd overgenomen door Pelckmans uitgevers. André Van Halewyck publiceerde ongeveer 2500 boeken en gedurende enkele jaren De Nieuwe Maand, hij stond in de kraamkliniek met theatertijdschrift Etcetera en in het sterfhuis van De Zwijger van Johan Anthierens.

Details

Extra informatie

Auteur(s)André Van Halewyck
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-340-4
Cover typePaperback
Formaat130 x 180
Aantal pagina's736
Geplande publicatiedatum24 aug. 2018
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies