Een redelijk gelukkig huwelijk Fien De Meulder
Paperback
ISBN 978-94-6310-248-3
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Een jonge moeder heeft het allemaal. Huisje, tuintje, moderne man en kinderen om over te zeuren. Ze schrijft met humor haar frustraties en angsten van zich af. In haar verhalen laat ze pijnlijk eerlijk zien wat we allemaal denken maar niet durven te zeggen. Zelfs in een goed huwelijk hangt je partner je de keel uit en maken je kinderen te veel lawaai. Andere mensen hebben altijd een ordelijker huis en een leukere vakantie. Je vriendinnen zijn dunner en maken meer plezier dan jij. En als je over een vader aan de schoolpoort fantaseert, is het sociaal niet wenselijk om hem dat ook te vertellen.

 

Een redelijk gelukkig huwelijk is een herkenbaar en hilarisch portret van een jonge vrouw die haar plaats zoekt in de wereld. De vaardig geschreven debuutroman van Fien De Meulder is grappig, snel en ontwapenend. Worden wie je bent is oké, maar het moet wel leuk blijven. En wat is er mis met niet-zo-perfect?

Over de auteur

Over de auteur

Fien De Meulder studeerde wiskunde in Cambridge, filosofie in Dundee en Germaanse taal- en letterkunde in Antwerpen. Ze heeft als computerlinguïst gewerkt aan de Universiteit Antwerpen en was leerkracht Engels. Ze schrijft tussen het grootbrengen van haar drie kinderen door aan haar tweede roman.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Fien De Meulder
Illustrator Nee
ISBN 978-94-6310-248-3
Gewicht 1g
Cover type Paperback
Formaat 140 x 215
Aantal pagina's 256
Geplande publicatiedatum 23 mei 2017
Koop online bij: Bol.com

 

Copyright © 2017 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies