Een unie van het eigen Joachim Pohlmann
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6310-112-7
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 5 apr. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Armin Ickx kijkt vanuit het hoofdkantoor van de bank uit over een stad die in de ban is van de zoveelste Eurotop. Het verkeer zit volledig vast. De felle protesten zwellen aan en komen steeds dichterbij. Armin slaat het onbewogen gade. Je kunt protesteren wat je wil, het systeem valt op die manier niet te veranderen. Bovendien heeft hij andere zaken aan zijn hoofd. Hij heeft zijn vader beloofd nog één keer met hem naar Berlijn te gaan. Net als vroeger. Geen trip down memory lane, maar een zoektocht naar de oorsprong van hun door oorlog en ideologie verscheurde familie in een Europa dat zijn zwanenzang heeft ingezet.

 

Een unie van het eigen is een ideeënroman over vier generaties die ontdekken wat er na een verwoestende eeuw nog overblijft van hun idealen.

 

Over de auteur

Over de auteur

Joachim Pohlmann (1981) groeide op in de Postelse bossen, tussen de bomen, de paters en de restanten van een wereld die verloren is. Als student leerde hij Bart De Wever kennen, toen assistent aan de universiteit. Hij volgde hem naar Antwerpen en werd zijn speechschrijver en woordvoerder. In 2012 debuteerde hij met de roman Altijd iets. Daarnaast heeft hij een tweewekelijkse column in De Morgen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Joachim Pohlmann
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-112-7
Cover typePaperback met flappen
Formaat140 x 215
Aantal pagina's432
Publicatiedatum5 apr. 2016
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

"Een great flemish novel zoals die zelden wordt geschreven."

Joël De Ceulaer

 

Copyright © 2018 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies