Als je meetelt heb je een podcast. Maarten Boudry staat met zijn nieuwe boek Waarom de wereld niet naar de knoppen gaat volop in de belangstelling, niet alleen met interviews in kranten, weekbladen, op radio en televisie in België en Nederland, maar hij werd ook aan beide kanten van de grens gevraagd om het in een podcast uitgebreid te hebben over zijn ideeën.

In de Welcome to the AA! podcast praat comedian Alex Agnew met zijn gasten zolang het gesprek boeiend blijft. Maarten Boudry mag zich na deze aflevering recordhouder noemen: ze praten bijna 3 uur lang over de wereld. Om te beluisteren tijdens een lange verplaatsing of terwijl je een marathon loopt. Je kan hem hier beluisteren of zelfs bekijken op Youtube.

 

In Appèl, de podcast van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, gaat men op zoek naar verdieping bij actuele politieke onderwerpen, met interessante gasten, goede analyses en zorgvuldige redeneringen. In de laatste aflevering, “Vertrouwen in de toekomst?” werd Maarten Boudry ondervraagd over vooruitgangsdenken en doemdenken. 

Waarom de wereld niet naar de knoppen gaat

Maarten Boudry

Bekijk het boek