Blog: Weduwen en wezen

Een ambitieuze hoeveelheid testosteron

Deze week werd de nieuwe roman van Walter van den Broeck, De babyboomboogie, in Turnhout gepresenteerd. De interviewer Johny Geerinckx, de gastheer van het boekenprogramma Overlezen, stelde de auteur de onvermijdelijke vraag hoeveel erecties er in zijn roman staan beschreven.

Lees meer
Geplaatst in Weduwen en wezen
16-03-2017

Yes, we can!

Yes, we can!

De zalen van het iconische Olympia-complex in Londen kunnen wel tegen een stootje. Er worden beurzen georganiseerd voor babyproducten, geestrijke dranken en moslimmode. Er zijn publieksfestivals voor travestieten, vegetariërs en bierdrinkers. Maar bovenal blijft Olympia de plek waar de London Book Fair zich afspeelt.

Lees meer
Geplaatst in Weduwen en wezen
Een rustige woensdagavond in Antwerpen

In het auditorium van de Permeke-bibliotheek praat Marnix Verplancke met Hazim Kamaledin over zijn roman Schoonheid raast in mij tot ik sterf. Een wonderlijk boek waarin de auteur met uitbundige fantasie een werkelijkheid vol oorlog en geweld te lijf gaat. 

Lees meer
Geplaatst in Weduwen en wezen
Terug naar Kigali

Meer dan 350 mensen woonden op woensdagavond 11 oktober in Bozar de presentatie bij van Rwanda, mijn verhaal van Johan Swinnen. Het aantal frequent flyer miles in de zaal was eerder aanzienlijk. Diplomaten maken de wereld van nabij mee. Soms zien ze ook het ware gelaat van de geschiedenis, zoals ere-ambassadeur Swinnen in Rwanda, ruim twintig jaar geleden. 

Lees meer
Geplaatst in Weduwen en wezen

4 artikel(en)


 

Copyright © 2018 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies