Pertinenties van Polly Dewit Gerda Dendooven
Hardcover
ISBN 978-94-6310-195-0
€ 19,95
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Niemand heeft het ingewikkelde leven van de hedendaagse vrouw beter beschreven dan Polly Dewit. Of het nu gaat over moeders, mannen of minnaars: niets of niemand is veilig voor haar strenge arendsblik en scherpe pen. Ze omschrijft haar bespiegelingen als ‘wetenschappelijk verantwoord voyeurisme’, aangescherpt door jaren van vergelijkend onderzoek. Deze rake beschrijvingen van het hedendaagse (vrouwen)leven zijn gebundeld door haar compagnon de route, schrijfster Gerda Dendooven.

 

‘Polly Dewit is de spreekbuis van onze diepste politiek incorrecte gedachten over vrouwen en mannen. Lees de reflecties van Polly Dewit en u zult ernstige thema’s vinden over de zaken die vrouwen en mannen passioneren en bezighouden. En u zult lachen, dat ook. In de eerste plaats met uzelf.’

Cathérine Ongenae

Over de auteur

Over de auteur

    
Details

Extra informatie

Auteur(s)Gerda Dendooven
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-195-0
Cover typeHardcover
Formaat135 x 200
Aantal pagina's208
Publicatiedatum2 dec. 2016
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

"De columns van Polly Dewit zijn een lichtend baken. Manvrouwkwesties, hygiënische beschouwingen (dat stukje over de onderbroek heeft mijn leven veranderd) of de geneugten van een dikke derrière: Polly vat de complexe werkelijkheid van het vrouw-zijn prikkelend samen."

Cathérine Ongenae

 

Copyright © 2018 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies