Rond de Noordzee Arnout Hauben, Lander Deweer
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6310-416-6
€ 24,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Wat zouden we zonder de Noordzee zijn? Haar eb en vloed bepaalt al een eeuwigheid ons leven. Ze wordt bezongen en bewonderd. We zoeken de rust op aan haar eindeloze stranden. Als we denken dat we niet veel gemeen hebben met elkaar, dan is er nog altijd de Noordzee. Arnout Hauben gaat op zoek naar het verhaal van de mensen die aan de zee wonen en met haar samenleven. Hij trekt rond de Noordzee, van Brugge naar de Shetlandeilanden, en van het Skaggerak naar Terschelling. Naast een spannend reisverhaal vol sprekende persoonlijke getuigenissen is Rond de Noordzee ook een alternatieve geschiedenis van onze streken en een uitnodiging om zelf de randen van de Noordzee te ontdekken. De Noordzee is een land en wij allen zijn haar inwoners.

Over de auteurs

Over de auteurs

Arnout Hauben (1976) is medeoprichter van het productiehuis De chinezen. Hij werkte mee aan televisieprogramma’s als Man bijt hond, Meneer Doktoor en Weg naar Compostela. Van 2013 tot 2016 maakte hij de alom bejubelde en bekroonde driedelige reeks Ten oorlog, over de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In 2018 ging hij op ontdekkingsreis in de Antwerpse zoo in het programma Leve de Zoo!.


 


Voor Rond de Noordzee werkt Arnout Hauben samen met reporter Lander Deweer (1985). Van 2009 tot 2014 was hij (cultuur)redacteur bij de krant De Morgen. Momenteel is hij als zelfstandig reporter aan de slag. Zijn verhalen verschijnen onder meer in Knack en het wielertijdschrift Bahamontes. Samen met Jan Swerts schreef hij ook een boek over het syndroom van Gilles de la Tourette, Een duiker op Mars (2018).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Arnout Hauben, Lander Deweer
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-416-6
Cover typePaperback met flappen
Formaat170 x 240
Aantal pagina's272
Geplande publicatiedatum13 mrt. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies