Tijd voor beweging (met Daniël) MAT
Hardcover
ISBN 978-94-6310-305-3
€ 24,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Terwijl onze oude, vertrouwde wereld op instorten staat, blijft hij een rots in de branding: Daniël. Hij bekijkt het leven door een roze bril, zonder al te rooskleurige dromen te koesteren. De onverstoorbare kalmte waarmee hij de survival of the fittest beleeft, is een inspiratiebron voor ons allen. Daniël is niet bang van de woeste natuur. Walvissen, beren, adelaars, draken of insecten, hij zet ze allemaal op hun plaats. Maar het meeste geduld moet Daniël uiteraard opbrengen voor mensen. Al die mensen die al die dingen willen en voelen en zeggen! Daniël maakt er geen woorden aan vuil. Grote dromen en verlangens worden door hem teruggebracht tot hun genadeloos geestige essentie. Hij houdt hun en dus ook ons een spiegel voor.

 

Tijd voor beweging (met Daniël) is het mooiste geschenk dat u zichzelf, uw vrienden, familieleden, collega’s en zelfs uw buren kunt geven.
Over de auteur

Over de auteur

MAT is het pseudoniem van Matthias Phlips (1982). Hij studeerde Grafische Vormgeving aan Sint-Lucas Gent. Daarna ging hij aan de slag als grafisch vormgever in Gent. Intussen bouwde hij een professionele carrière uit als tekenaar en cartoonist. Hij bracht de boeken Vet boek van Sharon en Daniël van Dicht uit. MAT tekent onder andere voor De Standaard (dSWeekblad) en NRC Handelsblad en werkt momenteel aan de animatiefilm Wildebeest.

Details

Extra informatie

Auteur(s) MAT
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-305-3
Gewicht683g
Cover typeHardcover
Formaat160 x 240
Aantal pagina's192
Publicatiedatum5 okt. 2017
Koop online bij: Bol.com

 

Copyright © 2017 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies