Vin (e-book) Ruth Lasters
E-book
ISBN 978-94-6310-470-8
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 aug. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Lore heeft het als beginnende leerkracht niet makkelijk op het Vrij Instituut voor Nijverheid. Haar onzekerheid groeit naarmate het echte contact met haar leerlingen uitblijft. Als het archief van het V.I.N. moet worden leeggemaakt, krijgt Lore de opdracht om belangrijke papieren te redden van de vernietiging. Het is niet eenvoudig om haar aandacht bij al die dozen te houden. Conciërge Sergei heeft maar weinig vertrouwen in Lores speurwerk. Hopelijk houdt ze het vol, want die documenten kunnen zijn zorgen de wereld uit helpen. Ze betekenen voor hem de enige weg naar zijn geliefde Anna. En dat terwijl hij juist altijd heeft gedacht dat paperassen hem ooit de das zouden omdoen.

 

Vin gaat over de universele zoektocht naar evenwicht en waardering op de werkvloer. Tegelijk is het een liefdesverhaal over het ombuigen van obstakels tot een nieuw begin.

Over de auteur

Over de auteur

Ruth Lasters (1979) schrijft proza, poëzie en opiniestukken over de complexiteit en de schoonheid van haar job als leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ze staat inmiddels bijna twintig jaar voor de klas en werkte ook als gelijkekansencoördinator. Voor haar roman Poolijs ontving ze de Debuutprijs. Haar dichtbundel Lichtmeters werd genomineerd voor de VSB-poëzieprijs en bekroond met de Herman de Coninckprijs.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Ruth Lasters
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-470-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's256
Publicatiedatum23 aug. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Polis maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies